Rundt eget hus

Vi har skrevet mye om miljøet og de utfordringene vi har med miljøet vår både global og lokalt, men i denne artikkelen skal vi slå et aldri så lite slag for nærmiljøet vårt – og da nærmere bestemt vårt eget uteområde.

Det er veldig mange nordmenn som har sin egen hage, og det er liten tvil om at det er mange flotte perler rundt omkring i vårt langstrakte land. Klimaet i Norge er så variert at det rett og slett ikke finnes noen fasit om hva som vil vokse her kontra en annen plass i landet, og dermed vil uttrykkene vi finner være veldig forskjellige.

Dette gir oss mangfold og spenning, og vi skulle ønske at enda flere tok tak i sine hageområder og skapte sin egen magiske lille oase. Å dyrke frem vekster og bruke bærekraftige materialer når man skal bygge og utvikle noe mener vi er helt essensielt. På denne måten kan man friske opp sin egen bolig samtidig som man slår et aldri så lite slag for miljøet. Husk at mange bekker små blir en stor å, så her er det bare å gå foran og være en inspirator for andre mennesker.

Hvis du ikke er flink med hendene eller rett og slett ikke føler deg kreativ nok så anbefaler vi at du søker eksperthjelp. Hos en slik aktør kan du få skissert opp en plan over hele eiendommen, og dermed er det enkelt og greit bare å sette i gang med det spennende prosjektet du har foran deg.

Det er morsomt å oppleve at noe slikt sakte men sikkert realiseres og det er ingen tvil om at du vil komme til å sitte igjen med et meget pent sluttprodukt når du er i mål med arbeidet!

Ta i et tak for eiendommen din, og utvikle den til noe som du kan være stolt av og ikke minst som du kan hygge deg med i mange år fremover.